szolgaltatasok4Modern világunkban rengeteg cégnek célkitűzése, hogy nem csupán kis hazánkat, hanem más országokat is meghódít szolgáltatásaival, termékeivel.  A külföldi partnerkapcsolatok folyamatos ápolása, tárgyalások szervezése alapvető ilyen esetekben, ám sokszor nem áll meg itt a terjeszkedés folyamata.

A vállalkozás bővülésével és külföldi kapcsolatok építésével elérkezhet az az idő, amikor szükségessé válik a telephely más országba történő áthelyezése, gondoskodni kell a nemzetközi irodaköltöztetéssel járó feladatokról. Az új ügyfélkör kiépítése, bővítése, az új környezethez igazított üzleti stratégia megtervezése igen sokrétű feladat, melyre rengeteg időt és energiát kell szánni. Azonban mindeközben a költözés szervezési feladatait is el kell látni, mely szintén komoly odafigyelést igényel.

Ha az Ön vállalkozása is külföldre terjeszkedik, gondoskodjon időben a nemzetközi irodaköltöztetés ügyintézéséről! Forduljon hozzánk bizalommal, és hagyja ránk a nagy értékű berendezések, bizalmas dokumentumok szállítását, hiszen munkánkra teljes körű garanciát vállalunk!